17. maikonsert med Melhus janitsjarkorps og Melhus songlag

- I år er vi så heldige igjen å få med oss Melhus Songlag som gjester.

KONSERTER: Melhus Janitsjarkorps holder tradisjonsrik 17. maikonsert i Melhus rådhus. 

Kultur

Melhus janitsjarkorps inviterer også i år til tradisjonsrik 17. maikonsert i kinosalen på Melhus rådhus klokka 15.

- I år er vi så heldige igjen å få med oss Melhus Songlag som gjester. Nå er det noen år siden de var med, men vi er veldig glad for at vi får fin korsang som del av konserten i år. Koret vil holde en egen avdeling etter kaffepausen, forteller Owe Trotland i en pressemelding fra Melhus janitsjarkorps.


Musikalsk inntoning av våren

Kor etter kor trådte fram på scenen i Hølonda samfunnshus under den godt besøkte konserten.

 

Korpset selv spiller et tradisjonsrikt 17. maiprogram som inneholder mye fin norsk musikk som hører med på en sånn dag. Det vil også bli allsang hvor vi inviterer publikum til å bidra. Dirigent er Endre Ladehaug, og konferansier er Liv Selvfjord. Det blir pause med salg av kaker og kaffe og det er fri entré til konserten, men den gjenkjennelige tubaen er på plass, opplyser Trotland. Korpset ønsker alle hjertelig velkommen til sin tradisjonsrike 17. maikonsert.


Ingen høst uten janitsjarmusikk

I helga har Melhus Janitsjarkorps sin tradisjonelle høstkonsert med gjester og solister.