Horg og Flå juniorkorps trommet sammen til loppemarked

Det lokale korpset fikk inn 75.000 kroner under loppemarkedet på Ler sist helg.

MANGE BØKER: Loppemarkedet hadde et eget hjørne for bøker og blad, og Trym Øien og Martin Bollandsås hjalp til blant annet med salget der.  Foto: Gunn Heidi Nakrem

Vi retter en stor takk til alle som støttet oppJanne Karin Stølhaug Refseth

Kultur

– Årets loppemarked kan korpset hele 75.000 kroner i kassen, og vi er storfornøyd med det. Vi retter en stor takk til alle som støttet opp både ved å levere varer av høy verdi og ved å komme for å handle. Aldri før har vi fått inn så mange varer. Dette har blitt en tradisjon, så planlegging av neste års loppemarked har allerede begynt. Vi er så heldige å ha lagerplass, så vi kan allerede ta imot lopper til neste års loppemarked, forteller Janne Karin Stølhaug Refseth, ansvarlig for loppemarkedet til Horg og Flå juniorkorps.