Melhus Revylag snart på 7224 Humorkanalen

Nå er det kort tid igjen før teppet går opp for revylagets fjerde forestilling.

SVEIN HONGRØ: Skuespiller Svein Hongrø i en rolle fra sangen 7224 i Humorkanalen.  Foto: privat

HEKTISK: Flere av forestillingene nærmer seg utsolgt, og i disse dager jobbes det på spreng med å finne kostymer og rekvisitter, pugge tekst og å legge koreografi.  Foto: privat

Kultur

7224 Humorkanalen er den fjerde forestillingen til Melhus Revylag.

Som på forrige revy har de med seg instruktør Marita Rødset, og bandet består denne gangen av Bjørn Ola Ramfjord Johansen, Hans Bollandsås, Svein Joar Enodd og Halvor Bonesvoll.


Ny melhusrevy i mars

Melhus revylag har startet forberedelsene til ny revy.

 

Flere av forestillingene nærmer seg utsolgt, og i disse dager jobbes det på spreng med å finne kostymer og rekvisitter, pugge tekst og å legge koreografi.– Et veldig variert kulturprogram på Støren

Undervannsmusikal. Russerevy. Konserter. Jakftfilm-foredrag. UKM. Det skjer mye på Støren kulturhus dette året.

 

- En av tekstforfatterne, Laila Saksgård, må hive seg rundt rett som det er. Hun har skrevet sang om Ap i Melhus, og må stadig stryke vers og føye til nye på grunn av de siste tiders hendelser i partiet. I tillegg til diverse ordførerkandidater blir det mye annet å se i kultursalen fra 21. – 23. mars, forteller Marianne Westerlund i revylaget i en epost til Trønderbladet.

Hvordan blir egentlig den heldigitale eldreomsorgen i 2080? Hvem er det Oddgeir Bruaset skal besøke Benna? Og får vi endelig løsningen på hva som skjedde på Orderud gård?

FERDIGSTRIKKA: Får vi endelig løsningen på hva som skjedde på Orderud gård?  Foto: privat