Snøscootere, konsert og quiz på Singsås

Det er på Singsås det skjer i helga.

AKRIVFOTO: Denne helgen blir det mye aktivitet på Hultabanen.  Foto: KRISTIN MYKLEVOLL

Kultur

Denne helgen kan det se ut til at Singsås er stedet der ting skjer. Lørdag formiddag arrangerer Singsås motorklubb en runde i Midt-Norsk mesterskap for snøscootere. Dette mesterskapet arrangeres på Hultabanen.

Lørdag ettermiddag arrangeres også en quiz på Kanari og Kaffe på Singsås, noe som etter planen fremover skal arrangeres med jevne mellomrom.


Kanari og Kaffe: En miks av alt på Singsås

– Vi har blant annet blikkenslageri og pub. Forhåpentligvis åpner vi også kafé og bruktbutikk i januar eller februar, forteller eier og daglig leder Ranveig With ved Kanari og Kaffe.

 

Konsert for hvermannsen

Søndag kveld er det klart for konserten «Karibu – Afrikansk musikk på hvite vidder» i Singsås kirke. Over 100 aktører fra blant annet Bergstadkoret, Singsås damekor, Haltdalen mannskor og Bergstaden Brass deltar på konserten. Jan Magne Førde har arrangert det meste av musikken, og han deltar også som solist og dirigent.

– Dette blir en konsert for hvermannsen, for både store og små, sier Thomas Hovstad, som selv synger i Haltdalen mannskor.


Singsås-konsert med over 100 personer

– Dette blir en konsert for hvermannsen, for både store og små. Det blir også en konsert der vi synger på et språk vi ikke forstår, sier Thomas Hovstad.