Vårres malerklubb stiller ut på Galleri Mølla

Både denne helga og neste helg har ivrige malere utstilling på Galleri Mølla.

UTSTILLERE: Fra venstre Angela Bjørkmo og Solfrid Gangås, begge fra Melhus, Vigdis Wiedemann fra Trondheim og Alf Pedersen, Korsvegen. Andre medlemmer i malerklubben er Thrine Moen Heggberget fra Melhus, Paul K. Jusnes fra Støren og Inger Skarsem Sortland fra Gimse. 

Kultur

- Vi vil gjerne ha flere med i klubben, sier Vigdis Wiedemann (60) fra Trondheim, som har vært medlem i Vårres malerklubb siden 2003, da hun tok fram penselen etter en pause i småbarnsperioden.

Til å begynne med malte Wiedemann ting mannen hennes hadde dreiet i tre. Siden ble det akrylmaling, og hun har stilt ut sine arbeider flere ganger og synes hun får solgt bra.


Vi har fått noen flere pizzaresturanter, men det er ikke nok

Når vi klarer å få folket ut en torsdags kveld for å gå på kunstutstilling i Melhus sentrum, så burde vi kunne få gitt publikum en større pakke.

 

Hun får ofte spørsmål om ikke en i og en e i navnet er byttet om, og kanskje kunne hun ha solgt enda flere bilder om hun hadde signert dem som Weidemann, men den uførepensjonerte administrasjonssekretæren har ikke falt for fristelsen.

Vårres malerklubb ble stiftet i 1999, har sju medlemmer som møtes annenhver torsdag på Rødde folkehøgskole. Og denne helga og neste helg viser de fram sine arbeider på Galleri Mølla i Melhus sentrum, med vernissage (åpning) allerede torsdag kveld.


Sigurd Julius går fra musikkstudio til høvelbenken

Sigurd Julius tar farvel med musikken for å satse på trekunst.