Mange roller i Trøndersk mesterskap

Ingrid Øien fra Lundamo dirigerer tre korps og spiller i to.

Ingrid Øien har ledet Horg og Flå juniorkorps fram til et stort korps siden starten i 2014. Hun er også dirigent for Horg musikkorps og skolekorpset på Støren.  Foto: John Lerli

Kultur

Søndag 3. februar arrangeres Trøndersk mesterskap for korps. Det er lett å utrope Ingrid Øien til den mest aktive utøver under mesterskapet. Hun skal dirigere Horg musikkorps, Horg og Flå juniorkorps og Støren skolekorps. Heldigvis opptrer de til forskjellige tider i Olavshallen. Men sitt eget korps, Ila Brass Band, får hun dessverre ikke deltatt i på grunn av kollisjon med dirigentjobben. Her har hun spilt kornett i 24 år. Men hun skal spille sammen med aspirantene i Horg og Flå juniorkorps når de deltar i den yngste klassen i mesterskapet.