Mest for dem som er interessert i ski

Ski, korps og kultur i helga.

De to stafettlagene består av, første rekke fra venstre: Andreas Fjorden Ree, Odin Garli og Heike Bjørset. Andre rekke fra venstre: Håkon Frøseth, Håkon Halvorsen, Sander Eggen Kjelstad og Magnus Wiig. Adrian Fløttum var ikke tilstede.  Foto: Fredrik B. Lange

Kultur

For de som vil se ski på fjernsyn er det gode muligheter når NM i Meråker arrangeres i helga. Søndag stiller to lag fra Støren sportsklubb i stafetten (bildet), og det settes opp buss for publikummere. For de som vil gå langrenn sjøl er det Trønder-Lyn-rennet på Kvål som frister på søndag. Her ventes 120 deltakere.

Trøndersk mesterskap for korps arrangeres i Trondheim søndag. Her deltar hele seks korps fra Melhus og Midtre Gauldal. Det eneste som stiller i førstedivisjon er Melhus skolekorps. De andre er Horg musikkorps, Flå musikkorps, Horg og Flå juniorkorps, Støren skolekorps og Singsås/Soknedal skolekorps.

På Melhus bedehus blir det bibelhelg, med avslutning på Øya videregående skole på søndag. Kinoene går som vanlig, og her blir det Rive-Rolf-feber både på Melhus og Støren. For de som venter på den store filmen om Roald Amundsen er det ennå to uker igjen.

Søndag kveld er det forestilling med No one fights alone i Støren kulturhus. Det blir et rikholdig program med Hauka mannskor, Hauka dekorum og Budal ungdomslag som viser utdrag av siste revy. Arti'kaill Ole Magnar Morken kommer, og det blir innslag av rektor Thom Arnesen. Sykepleier Nina Aalbu Ytterdal skal holde et innlegg om barnekreft. Arnfinn Strømmevold fra Røros er konferansier. Inntektene vil gå til arbeid for kreftrammede i Midtre Gauldal.