Egil Sjaastad taler på Melhus

Det blir bibelhelg på Melhus bedehus.

Egil Sjaastad (69) er utdannet teolog fra Menighetsfakultetet.  Foto: Pressefoto

Kultur

Fredag kveld, 1. februar, starter ei bibelhelg med Egil Sjaastad på Melhus bedehus. Sjaastad er opprinnelig fra Skogn, og har flere ganger vært på besøk i Gauldalen.

Egil Sjaastad er mest kjent som forfatter og lærer ved Fjellhaug utdanningssenter. Her startet han allerede i 1983, og var også rektor i 13 år. Han er også redaktør av tidsskriftet Fast Grunn, og har utgitt fem bøker. Hans mest solgte bok er ei andaktsbok for ungdom som er trykt i 40.000 eksemplarer.

Det er foreninger tilknyttet Norsk Luthersk Misjonssamband i Melhus og Flå som arrangerer bibelhelga. På lørdag blir det to bibeltimer på Melhus bedehus, med middagsservering mellom. På søndag ettermiddag deltar Egil Sjaastad på et møte på Øya videregående skole.


Hjelper foreldreløse barn

Linda og Morten Bollandsås samler inn penger for å hjelpe barn i slummen i Kenya.