Sesong for juletrefest og to idrettslag går inn i jubileumsår

Juletrefestene ser ut til å være en utdøende tradisjon, men noen holder stand.

MELHUS BEDEHUS: Arkivfoto fra familiejuletrefesten på Melhus bedehus, som ikke arrangeres lenger.  Foto: John Lerli

Kultur

I Singsås menighetshus reklameres det med julefest i kveld, fredag. På søndag blir det juletrefest i Lundamo misjonshus, og i Melhus kirke blir det gang rundt juletreet etter gudstjenesten. For øvrig blir det gudstjenester i Flå, Horg, Singsås og Budal kirker.

Både idrettslaget Leik og Flå idrettslag feirer sine 125-årsjubileum i 2019. På Gåsbakken starter feiringa allerede søndag, med skileik, aktiviteter, bålkaffe og tale av lederen Eirik Grøtan Sundstrøm. Flå idrettslag starter sin markering i februar.

Søndag er kinodag på Melhus, og tre filmer blir vist. Det er «Troll-kongens hale», «Mary Poppins vender tilbake» og «Sonja». Støren kino viser fem filmer i løpet av helga. I kveld «Mary Poppins vender tilbake» og «Bumblebee», og søndag «Troll-kongens hale», «Sonja» og «Aquaman».


Sang ut jula

Trivelig tradisjon på Horg sykehjem