Gå på kino eller ut og trimme? Sjekk noe av det som foregår i jula

Du kan gå på julekonsert, julegudstjenester, kino - og romjulstrim hvis du vil finne formen.

SONJA: Dramaet om kunstløpdronningen Sonja Henie har norgespremiere 1. juledag, og kan ses på Støren kino, og på Melhus 6. januar.   Foto: Joseharo

Kultur

I Flå kirke er det julekonsert denne fredagskvelden, og de som bidrar med å synge og spille jula inn er Magnus Noren, Horg og Flå juniorkorps, Jubilate deo, Lundarljom og Flå musikkorps. Det blir allsang og appell, og så er det gratis inngang.

Ellers er det julegudstjenester rundt om i kirkene våre, og for den som vil finne formen inviterer Melhus idrettslag til romjulstrim, og den foregår fra 20. desember til 2. januar.

Vi nevner også femtedagsfesten som Hovinkoret arrangerer i Hovin samfunnshus 29. desember, der spiller Kløveress.


Litt av en julegave i Soknedal

Soknedal Bo- og dagsenter ønsket seg en ny og større TV til jul, og jammen skulle det komme både TV og julenisser til gards.

 

På Støren kino kan du se familiefilmen Nøtteknekkeren og de fire kongerikene i kveld, og etterpå musikkdramaet Bohemian Rhapsody.

 

1. juledag viser Støren kino tre filmer som alle har norgespremiere: barnefilmen Troll-kongens hale, musikalen Mary Poppins og dramaet om Sonja Henie. Filmen om kunstløpdronningen går også på Melhus kino, men ikke før søndag 6. januar.

Melhus kino viser også Troll-kongens hale torsdag formiddag, og etterpå Mary Poppins vender tilbake.


Snakket med de reisende om alkovett

Folk som skulle ta buss og tog fra Melhus tirsdag morgen, fikk gløgg og et viktig budskap på veien.