Flere konserter, dans i kirka og halv pris på kino

Helgas kulturprogram preges av konserter og forestillinger, kinodag og jubileum for Soknedal bygdekvinnelag.

Kulturskoleelevene i Melhus har tradisjon for å opptre i Midnattakonsert hver høst. Bildet er fra et tidligere arrangement.  Foto: John Lerli

Kultur

Det er tid for å krype inn i samfunnshus og konsertsaler for å smake på høstens kulturprogram. Fredag kveld holder Korista konsert med treretters middag i Hølonda samfunnshus, sammen med bandet Full Rulle. De gjentar arrangementet lørdag, og regner med å samle 300 gjester de to dagene. Fredag kveld avvikler Melhus kulturskole sin tradisjonelle Midnattakonsert i Melhus kirke, med både musikk, dans og drama (bildet er fra et tidligere arrangement). Mange av deres eldste elever deltar, sammen med Melhus skolekorps. Lørdag vises forestillingen Bobler i Støren kulturhus, på Damenes dag, hvor Frivilligsentralen har et klesbyttearrangement etterpå. Både på Støren og Melhus holdes Den store kinodagen med halv pris på en rekke storfilmer.

Søndag blir det høstkonsert i Melhus rådhus med Melhus janitsjarkorps og solister. Camilla Kimo blir konferansier.

Soknedal bygdekvinnelag markerer sitt 70-årsjubileum i Soknahall, med middag, underholdning og kåseri.