Flere konserter, kulturkveld og kunstutstilling

Her er noe av det som skjer i helga.

Chand Thorsvik spiller i Flå samfunnshus på Ler lørdag kveld.   Foto: Arkivfoto

Kultur

Fredag kveld blir det akustisk konsert med Ida Jenshus i Øye Grendahus på Øysand. Her vil også Difference spille noen låter fra den kommende jubileumsplata. Samme kveld arrangerer Gauldalslaget kulturkveld i Skogheim forsamlingshus på Sverresborg. Det blir satt opp buss fra Støren.

Lørdag kveld kommer Chand Thorsvik med band til Flå samfunnshus på Ler. Samme kveld er det også dansegalla i Skaunhallen i regi av Gofot’n danseklubb.

Søndag skal Unni Elisabeth Værs Hansen ha utstilling i sitt reisegalleri i Stranda hyttefelt ved Ånøya.

Samme dag er det konsert i Hølonda kirke. På programmet står koret Korista, Hølonda hornmusikklag, Jens Nguyen på fiolin, kantoren i Melhus kirke, Christine Goedecke. Oddrun Flisen skal binde det hele sammen.

Sokneprest Oddbjørn Stjern har avskjedsgudstjeneste i Støren kirke søndag ettermiddag. På kvelden blir det kabaret i kulturhuset, hvor Stjern har regien sammen med Oppdals-presten Arne Aspeland. Fire kor skal synge: Orkland mannskor, mannsgruppa WEB, Branches og Hauka mannskor.