Inga slipper ny låt Got Me

Siv Marit Egseth (Inga) fra Skaun er tilbake med eget materiale signert artisten selv.

  Foto: Mads Suhr Pettersen

Kultur

- 'Got Me' oser av selvtillit og særegenhet, med Ingas egen signatur man kjenner igjen fra tidligere; lett crispy stemme, innholdsrike og upretensiøse produksjoner, personlige tekster og fengende melodier, mener manager Håvard Bakken.

- Låten drar prosjektet litt i en ny og spennende retning, og er starten på en utrulling av flere fengende elektropoplåter fra Inga, forteller Bakken i en pressemelding. 'Got Me' sllippes fredag 12. oktober.

'Got Me' er produsert av Daniel Løberg som også står bak låtene til flere norske artister som Hanne Mjøen, Jimi Somewhere med flere

Ingas debutlåt 'Galaxy' gikk rett inn på B-listen på NRK P3 vinteren 2017/18. Dette førte til at Inga i programmet Christine covret CLMDs 'Slow Me Down', en coverversjon som ble etterspurt så mye at artisten valgte å gi den ut, og som i dag er spilt av over en halv million ganger på streamingtjenestene.


Derfor gikk det så lang tid før bandet kom tilbake til Melhus

Clearwaters har 20-årsjubileum, og besøker plasser de ikke har vært på ei stund, og et slikt sted er Melhus.Debuterer med bestemor på coveret

Siv Marit Egseth (Inga) fra Skaun med singelslipp.