Setter opp buss til kulturkveld

Gauldalslaget håper mange kommer til kulturkvelden i Skogheim forsamlingshus.
Kultur

Gauldalslaget frister med busstransport fra Støren når de samles til kulturkveld i Skogheim forsamlingshus på Sverresborg 12. oktober. Skogly stod en gang på Garli i Midtre Gauldal, men ble flyttet til folkemuseet for flere år siden.

- Vi sliter litt med rekrutteringa, derfor tenkte vi å sette opp buss, sier Ingebrigt Dragset i Gauldalslaget. Laget teller rundt 100 medlemmer. De som vil sitte på buss må melde seg på til Ola Røe innen 10. oktober. Kulturkvelden byr på en utstilling av Jon Storrøs allsidige tre- og håndverksarbeider. Storrø vil også framføre egne dikt og «nedtegnelser». Historiker og trondheims-kjenner Terje Bratberg kåserer over temaet «By og land – gjensidig påvirkning gjennom 100 år». Det blir vise- og allsang med Ola Dragset, Arne Ree og Ola I Haukdal, åresalg og dans til Arne Rees orkester.


Utflytta gauldalinger lager kulturfest

Erling Bøhle, Ingrid Storlimo og Polkagrisan på scenen i Sjetne bydelshus.