Jubileumskonsert, kassasuksess og trim

Det blir konserter, loppemarked og trim for alle som vil i helga.

Sangkoret Samhald med sin dirigent Ingrid Storlimo.  Foto: Tor Arne Granmo

Kultur

Lørdag ettermiddag feirer sangkoret Samhald (bildet) 95 år, og inviterer til jubileumskonsert i Soknedal kirke. De har fått med seg fire andre kor, Hauka mannskor, Hauka dekorum, Rennebu mannskor og Budal sanitetsforenings mannskor.


Bjerksetmyr spilte seg gjennom den nye plata

Konserten i Støren kulturhus ble en spennende miks med band og kor.

 

Søndag er det duket for konsertopplevelser på Melhus, da Melhusbankens talentpris deles ut i kinosalen i rådhuset.

Melhus skolekorps holder sitt store loppemarked i Melhushallen på lørdag. Dette er en av de viktigste inntektskildene for korpset, og i fjor fikk de inn hele 125.000 kroner.

Søndag avvikles Skarvtrimmen på Lundamo, et turarrangement som går fra Skarvvollen til toppen av Skarven. Det er trimavdelinga i Lundamo idrettslag som arrangerer.

Søndag kveld er det storsamling på Melhus bedehus, der alle fellesskapene på bedehuset har gått sammen, rundt 20 grupper for barn, ungdom og voksne.

Gauldal kristne fellesskap har møter på Hovin bedehus lørdag og søndag. Leif Johnny Johannesen fra bønnesenteret i Levanger skal tale.

Fredag kveld kommer Klovnen Knut til Støren kulturhus, med en underholdende forestilling for barn og familier. Ellers går kinoene på Støren og Melhus som vanlig, blant annet med førpremiere på "Månelyst i Flåklypa" begge steder.


Bygger videre på den lokale kultursatsingen

2017 var et ganske bra år, både for kinoen og kultursalen.Hundrevis på kino

Melhus kino opplever kraftig besøkssvikt, men lørdag var det mange på kino.