«Møtt me sjøl i døra» er tittelen på Eivind Bjerksetmyrs nye plate, og den ble lansert lørdag i forbindelse med en konsert i Støren kulturhus.

Ungdomsbandet

Konserten ble svært godt mottatt av publikum, og hovedpersonen selv var overveldet over miksen og mottakelsen.

Det ble en spenstig konsert med et ungdomsband som spilte en hardrockversjon av tre tidligere låter som Bjerksetmyr har gitt ut, og med koroppbacking.

Ungdomsbandet består av Sindre Eggen, Erlend Moe, Ørjan Vollvik, Ole Henrik Bjerksetmyr, Jonas Skare Hammeren, Kristoffer Vaag og Johan Krogstad. De høstet velfortjent applaus for tolkninga, og Eivind Bjerksetmyr bemerket spøkefullt etter å ha kikket på ungdomsbandet at han fikk lyst til å ha langt hår.

Et ungdomsband spilte sin egen versjon av tre av låtene til Eivind Bjerksetmyr, og består blant annet av Erlend Moe, Ole Henrik Bjerksetmyr og Ørjan Vollvik.

Koret

På plata kan en høre sangkoret Samhald, og koret opptrådte også under konserten. Korsangerne startet konserten ved først å synge ved bordene der de satt og så ute på scenegulvet. De har bidratt på sangen «Plass nok til alle».

Til denne sangen knyttet Bjerksetmyr en kommentar om sitt politiske engasjement. Kommentar kom også til låta «En du har bruk for» der Bjerksetmyr bemerket at det er en trend i tiden at folk skal klare seg selv.

Bjerksetmyr ga mye ros til Roar Øien som både spilte under konserten og som er plateutgiver gjennom Tyrirot Musikk på Fremo.

– Roar Øien har fått skikk på det jeg har kommet med. Jeg kommer egentlig med ei vise som jeg spiller på kassegitar, sa Bjerksetmyr som fikk blomster av Øien med kommentaren at det var artig å få gi ut plata og artig å oppleve ei plateinnspilling med et kor.

Plateprodusent Roar Øien overrakte blomster til Eivind Bjerksetmyr som hadde releasekonsert i Støren kulturhus.

På plata medvirker også Julie A. Stokke og Nadja Bertelli, og sistnevnte dukket opp under konserten der hun sang med på «Folsom Prison Blues».

Eivind Bjerksetmyr har blant annet fått med seg Nadja Bertelli på konserten og plata.

God følelse

Den nye plata kommer også ut i fysisk form, og Bjerksetmyr sier til Trønderbladet at han ønsker å ha det slik i tillegg til å legge den ut på nettet.

– Det er godt å få gi ut plata, og jeg har jobbe lenge med denne. Jeg er spent på hvilken mottakelse plata får. Med musikken får en skapt noe som er til glede for andre, og får laget noe som er positivt. Jeg håper at folk får positive opplevelser av plata, og at de tar seg tid til å høre over sangene, sier Bjerksetmyr.

Bjerksetmyr forteller at han alltid jobber med en låt, og at ei ny plate er i emning.