30 dansenummer blir presentert på litt over én time på Trøndetun. Regien er perfekt, og det er imponerende hva Melhus Onstage varter opp med. Bare når de aller minste opptrådte lørdag kveld, gikk det ikke helt etter planen. Ungene ville ikke gå av scenen, men fortsette å vise fram sine ablegøyer. Til stor latter i salen. Lærerne for breakdance måtte fange dem etter at det ikke nyttet å lokke dem ut.

Dansernes entusiasme og glede smitter publikum i salen, som får en usedvanlig kunstopplevelse.

Melhus Onstage har en stor bredde i tilbudet sitt, og det bar forestillinga preg av. De minste danseelevene er bare tre år, og et par grupper med voksne elever opptrådte også. Spennet i dans og uttrykk er også svært stort. Denne gangen måtte det fire forestillinger til for at alle som ville se kunne kjøpe billetter. To ble avviklet på lørdag, og de neste to dagen etter, søndag 10. juni.

Denne gangen var det hentet musikk og dans fra mange av verdens største musikaler, blant annet Grease, Hairspray og The Greatest Show. Lys, sceneeffekter og kostymer sto i stil, og det hele gikk i et forrykende tempo. Danselærer Thomas van Goudoever imponerte til og med sine egne elever da han gikk i spinn på golvet, med hjelm på hodet. Hans minste elever blir inspirert og ligger i hardtrening. Kanskje var det derfor de ikke ville gå av scenen.