Det skjer i helga

Ei stor kulturhelg, både ute og inne

Det er fortsatt mulig med store konsertopplevelser, til tross for sommervarme ute.

Danseskolen Onstage på Melhus gjennomfører flere forestillinger gjennom året. Her fra siste års juleshow. 

Kultur

Lørdag er det pubkonsert på Schei Jakobsen på Melhus med plateaktuelle Sarah Enodd, som opptrer sammen med Hans Bollandsås og Helene Misund. Melhus Onstage avvikler også sitt sommershow, med dans og en forrykende reise i musikalens verden på Trøndertun.

Hans Bollandsås og Sarah Enodd har samarbeidet i flere år om sang og musikk, og bidro med en utendørs konsert på Melhus i april.  Foto: John Lerli

 

Utendørs blir det historisk vandring i Soknedal på søndag, til Roaldtjønna og ei bergbu som ble brukt under utmarksslåtten. Ved stasjonsområdet på Støren markeres den internasjonale motordagen, med kjøretøy både for veg og jernbane. På ettermiddagen er det mulig å komme inn på anleggsområdet for nye E6 i Soknedal.