I kveld er Cirkus Arnardo på plass i Idrettsparken på Støren, og klovnen André besøker Norge for første gang. På Støren vises også den nye filmen «Jungelgjengen» som har norgespremiere denne fredagen.

SIRKUS: Cirkus Arnardo har forestilling i Idrettsparken på Støren denne fredagskvelden, og klovnen André besøker Norge for første gang.

Lørdag har Hovin skytterlag loppemarked på Hovin skytterbane i Gaudalen, for sjuende året.

- Et fint avbrekk i Sagauka, sier skytterlagsleder Svein Hovin til Trønderbladet. Lørdag er det også Øysandmarsj med påfølgende auksjon. Temaet for årets marsj er tro og ære, som i Sagauka, som er i full gang.

Det er festkonsert i fjøset på Meeggen lørdag, og du kan nyte kombinasjonen av en anelse fjøslukt med artister kledd i gallaantrekk. Olavs menn er der med sine mektige stemmer, Tore Reppe, tidligere verdensmester i munnspill, Maia Reppe med sin vakre stemme, og fiolinist Anna Victoria Tønnessen, vinner av Melhus kommunes kulturstipend 2017. Søndag er det familiedag på Horg bygdatun, og Flå Musikkorps har stor kosnert med Stephen Brandt-Hansen og kammerkoret A Cappellissimo i Horg kirke søndag kveld.

Gjensyn med Jungelgjengen

«Jungelgjengen» har norgespremiere i dag fredag og blir vist på Støren kino i kveld. Mange kjenner de artige figurene fra NRK Barne-TV. Maurice kan se ut som en pingvin - men han er en ekte tiger inni! Han er nemlig ppdratt av en tiger, og sammen med vennene i Jungelgjengen, har han tenkt å opprettholde orden og rettferdighet i jungelen.

Igor, en ond koala, vil ødelegge jungelen en gang for alle, med hjelp av sin hær av dumme aper. Men Jungelgjengen kommer til unnsetning - igjen, ifølge forhåndsinfo vi har fått fra kinoen.

«Deadpool 2» går også på størenkinoen fredag, og søndag vises to filmer, «Den utrolige historien om den kjempestore pæra» og «Solo: A Star Wars Story».

Melhus kino

Melhus har tre filmer klar på søndag: «Solo: A star wars story», «Hva vil folk si» og «Ragnarok» som er første filmen fra Ragnarok Film, et nyoppstartet filmselskap som ønsker å forevige de norrøne historier og myter på skjermen.