Fire fikk talentstipend

To kulturutøvere og to sportsutøvere fra Gauldalen fikk talentstipend under lørdagens utdeling.
Kultur

25 talenter fra Trøndelag og Nord-Vestlandet fikk lørdag Sparebank1 SMNs talentstipend. Stipendene er av ulik størrelse. Hovedstipendvinnerne i hver kategori fikk 50.000 kroner, mens de øvrige vinnerne fikk 20.000 kroner. Utdelinga skjedde i bankens hovedkontor i Trondheim ifølge ei pressemelding.

Ibrahim Fazlic (24) fra Melhus ble hovedvinner i kategorien kultur, og får stipend fordi han både skriver og produserer teater og performance-forestillinger. Han er også skuespiller. Ifølge pressemeldinga fullførte han studier på Teaterhøgskolen ved Nord Universitet i 2016. Hans drøm er å turnerer verden rundt med sine prosjekter.


Setter opp teater på hotellrom

Skuespilleren Ibrahim Fazlic fra Melhus eksperimenterer med nye former for publikumskontakt.

 

De andre som fikk stipend fra vårt distrikt, var Idar Andersen, Lone Johansen og Ingrid Vingelen-Digre.


På med finstasen for Idar

Gauldalssyklist Idar Andersen får pris som årets nykommer.

 

Idar Andersen (19) fra Melhus er junior norgesmester landvei, og har som mål å sykle Tour de France. Lone Johansen (19) fra Melhus tok nylig sølv i junior-VM på ski, og har som mål å bli enda bedre. Ingrid Vingelen-Digre (15) fra Midtre Gauldal har hatt en rekke opptredener, og hennes drøm er å kunne leve av musikk og scenekunst.


Prestasjonspokal til Lone Johansen og medaljer til andre

Under årsmøtet til Melhus IL ble det delt ut pokal, fortjenestemedaljer og æresmedlemskap.Disse går videre fra UKM:

Ni ungdommer fra Midtre Gauldal har gått videre til fylkesmønstringen, etter forrige helgs UKM.