Mange kom til Singsås stasjon for å se Per Heimlys fotoutstilling med hans herlige kaos og brede utvalg med bilder.

Venterommet på den nedlagte stasjonen var fullt av interesserte folk som var nysgjerrige på hvordan Heimlys bilder var, og de fikk se en bredde av motiver som engasjerte.

Initiativtaker for å bruke den nedlagte stasjonen som et kultursted har vært Astrid Wolden som så frem til utstillingskvelden og reponsen på den.

Spent

- Jeg var jo spent på forhånd, men det er jo all grunn til å være fornøyd med at så mange kom, sier en smilende Astrid mellom praten med de mange oppmøtte. Hun bekrefter at Singsås stasjon skal bli brukt til flere kulturformål, men at planene om hva ikke er helt på plass enda.

- Men vær sikker på at det vil skje og med den gode erfaringen fra denne kvelden blir det lettere å gå løs på nye kulturprosjekter her, mener Astrid.

Kveldsutstilling

Per Heimly, opprinnelig fra Evenes, men nå bosatt i Oslo i mange år, er en kjent fotograf og fotokunstner i Norge, stilte ut sine bilder torsdag kveld.

- Jeg har jo aldri vært i Singsås tidligere, men det er kult å stille ut her da med fotos som viser min bredde av motiver fra natur og  til naken kropp, forteller fotokunstneren. Han opplyser videre at han i sitt samarbeid med Ari Behn til nå har hatt sine utstillinger på Østlandet.

- Vi vil etter hvert bevege oss oppover mot Trøndelag, så dere trøndere må ha litt tålmodighet så skal vi komme, forteller han med et smil.