Søndagens vennekonsert i regi av Korista vakte stormende jubel. Konserten var i Hølonda samfunnshus, og oppmøtet var godt til tross for utfordrende værforhold med snøfokk.

Kan bli tradisjon

Det var andre gang Korista inviterte til vennekonsert, og målet for koret er at dette kan bli en årlig tradisjon. Koret opplever stor tilstrømning, og dirigent Randi Merethe Stenset er overveldet over den store korinteressen.

Lokale musikktalenter var blitt invitert til konserten, og ble svært godt mottatt av publikummet. Gjestene var Eggkleiva mannskor, Elise Eid, bandet Gutoingan, Steinar Buklev og datteren Ingrid (12), Full Rulle og Hølonda hornmusikklag. Alle bød på flotte musikkopplevelser.

Gjorde inntrykk

Det var for øvrig første gang at Steinar Buklev som synger i koret Olavs Menn, sang offentlig sammen med datteren Ingrid og det framføringa av «Trondheimsnatt» gjorde stort inntrykk på publikum.

Konserten startet med at Korista marsjerte inn mens koristene sang «Per Spelmann», og deretter toget Eggkleiva mannskor inn. Sistnevnte kor har en del medlemmer fra Hølonda. Korene hadde både felles avdeling og egen avdeling. Eggkleiva mannskor imponerte med å synge en russisk marsj på originalspråket.

I pausen var det servering av kaffe og kaker, og konferansierene bad folk forsyne seg fordi det var laget over 1000 kakestykker til kaffepausen.