Bluesmusikeren har prøvd andre retninger tidligere også, og den nye vinylplata hvor 15 låter er med på to plater og en vedlagt CD, har han gitt ut på selvskrevet trøndersk tekst.

Å være lat

På Vinyl 2 kan mange nok kjenne seg igjen med mange av tekstene, hvor han kanskje har både spørsmål og faktum om at «Realiteten e en illusjon», «Huske du den sommer'n» og «Det e godt å vær lat». Han konstaterer at det er godt å være lat også.

Geir Rune Engan er imidlertid ikke kjent for å være lat. Musikken og sangen han selv produserer og spiller inn og fremfører er godt gjennomarbeidet og forberedt før han gir den til sitt publikum.

Takker kona

- Jo, musikken har betydd mye for meg, nesten alt, noe jeg til de grader kan takke min kone Aud for at jeg kunne ha gjort, sier en litt ettertenksom Geir Rune og legger til:

- Ut fra egne betraktninger på eget liv, om inspirasjon og tålmodighet fra Aud har hun vært med på å få til min musikk som jeg ville ha den, understreker han. Først noe alvorlig, så med et bredt smil. Og med kommentaren helt til slutt på at han er spent på hvordan utgivelsen vil bli mottatt:

- Så får vi se på hvordan musikkplanene utover vil bli.