Flere hadde tårer i øynene etter å ha fått oppleve den store givergleden under konserten i Støren kulturhus søndag kveld. På slutten av den innholdsrike konserten, kunne Torbjørn Witsø fra styret i No one fights alone fortelle at næringslivet har gitt 125.500 kroner, mens det kom inn 17.776 kroner fra publikum under konserten. Her var det stor giverglede enten det var i form av kroner eller musikalske bidrag.

Knallbra

– Dette er knallbra, fantastisk og bare starten, sier Witsø til Trønderbladet.

I tillegg til pengebidrag fra 124 bedrifter, har det kommet inn gaver.

SANG: Singsås barnekor framførte to sanger. Det ble en variert og flott konsert med 250–300 personer til stede.

Fram til nå har det kommet inn bud på 7000 kroner fra Soknedal sparebank på ei jakke Marit Bjørgen har signert. Auksjonen varer til 15. februar, foreller Witsø. Støren jeger- og fiskeforening har gitt et døgnkort på et laksevald på Rognes for to personer, og dette har et bud på 2500 kroner. Trond Are Berge har donert et fotografi som skal henge på et rom på Midtre Gauldal helsesenter.

Pengene som har kommet inn, skal gå til utstyr på sykehjemmet, til utdanning og til støtte for kreftrammede som for eksempel ønsker hjelp til å realisere opplevelser, forteller kreftkoordinator Ingeborg Vongraven som i november startet i en 20 prosent stilling.

– Takk for konserten, den betyr utrolig mye, sa Vongraven.

Vongraven opplyste under konserten at rundt 300 i Midtre Gauldal enten har hatt eller har kreft.

Fyldig program

Initiativet kom fra Jane Nilsen, og hun ble takket av styret som består av Steinar Bones, Sissel Lyngen, Torbjørn Witsø, Ruth Elsbet Digre, Karin Rise, Kathrine Kulbotten og Siv Moen. Flere i styret har ønsket avløsning, og nye kommer inn.

Støren musikkorps hadde ansvaret for årets konsert som var den fjerde i rekken, og hadde fått med seg Singsås barnekor, bandet Logo, ei musikkgruppe og Budal sanitetsforenings mannskor.

ARRANGØR: Støren musikkorps var årets arrangør av konserten til inntekt for No one fights alone.

I starten av konserten tenkte Ruth Elsbet Digre tre lys – det ene for dem som har gått bort i kreft, det andre for dem som kjemper og ett for dem som var vunnet kampen mot kreft.

Konferansierer under konserten var Randi Stolpnes og Bjarne Kristian Sveås, og de sørget for fine overganger og humoristiske innslag.

I pausen sørget Singsås sanitetsforening for kaffesalg, og lokale bedrifter hadde sponset mat. Det ble en variert og flott konsert med 250–300 personer til stede, og de kvitterte med fyldig applaus. Korpset har utfordret Hauka Dekorum til å stå som ansvarlig for neste års konsert.

Budal sanitetsforenings mannskor.
Logo fra Hovin.