Utsolgt show og kulturpub på Støren

Støren Kulturhus får besøk av Kveli Rånes Bremseth med «Det e itj størrelsa det kjæm an på».

TRIO: Harald Morten Bremseth, Arnt Egil Rånes og Sigmund Kveli utgjør trioen står bak forestillingen «Det e itj størrelsa det kjæm an på».   Foto: privat

Kultur

Forestillingen har vært utsolgt lenge, og derfor er det satt opp ekstraforestilling i april.

I tillegg blir det kulturpub med trubadur Arve Grytbakk i etterkant av forestillingen, opplyser kulturhusleder Atle Fredagsvik.

Kveli Rånes Bremseth-show til Støren og Hølonda

Støren og Hølonda står på turnelista til neste Kveli Rånes Bremseth-show.


Nytt show

Er du av dem som har lengtet etter neste episode om originalene i Lein og Brein? Eller er du av dem som hittil bare har hørt om dette fenomenet, og ønsker å bli bedre kjent med Stein, Arnstein, Hermod og Mary, Gayr, Robin, Per, Arne, Lisbeth, Penny og alle andre figurer som fyller scene og skjermer under et Kveli Rånes Bremseth-show?

I det nye showet «Det e itj størrelsa det kjæm an på», fortsetter de elleville historiene som utspiller seg i fantasigrendene Brein, Lein og Klein.

Stor bildeserie fra RBK 100 år

«Supermann» på scenen

Roar Strand var førstevalget da humortrioen Kveli, Rånes og Bremseth ville sette sammen et superlag til RBKs jubileumsshow.


Tilbake etter RBK

Etter et lite sidesteg for å hylle Rosenborg Ballklub med jubileumsshowet «Helt i 100», sammen med Roar Strand og flere. Nå er Harald Morten Bremseth, Arnt Egil Rånes og Sigmund Kveli tilbake på veien i sin tradisjonelle trio-utgave, i 85 minutter. De byr på nyskrevne sanger og gamle allsang-slagere, humor som ikke er ondsinnet og gjenkjennelsen i de originale figurene som prøver å takle hverdagsutfordringer som nabokrangel, kjærlighet, for mye penger, for lite penger og usikre familieforhold.

Nærmere 70.000 personer har sett de tre foregående showene:«Det du ikke visste om trønderrocken», «Bygd for fart» og «Hipp hipp hipp».

Hipp-hipp-hipp hurra, for full sal på Støren

Folk er ville etter trønderrock-humor.