Med et hav av fargerikt lys og velkjent stemmeprakt ga Hovinkoret en magisk konsert søndag kveld. Koret brukte sparsomt med instrumenter, men det var heller ikke nødvendig. 40 sangere fylte kirkerommet, og fungerte godt sammen med tenoren Are Hembre. Det ble gjenhør med kjente sanger fra tidligere repertoar, men også noe nytt. Mot slutten av konserten gikk koret ned for å gi plass til ei korgruppe med sangere fra kulturskolen. Tilbake kom Hovinkoret i kostymer fra deres tidligere oppsetning av «Les Misérables». Det ga en fantastisk avslutning av konserten, storslått, men også nært og med et budskap om kjærlighet og håp.

Rundt 250 personer fant vegen til Horg kirke. Are Hembre spurte publikum om de frøs. Til tross for mange kuldegrader ute, var det lunt inne. Hembre oppfordret tilhørerne til å varme seg på hverandre. Hvis noen frøs var det fordi det gikk kaldt nedover ryggen på grunn av den flotte sangen. Publikum fikk alt, fra middelaldersk kirkemusikk til den franske revolusjon, operetter og nyere viser.

Jan Petter Svegård var konferansier, og holdt en uhøgtidelig tone med publikum og Are Hembre. Musikere var Trond Hustad på piano, Lars Gylland på bassgitar og Morten Skjærvold på trommer. Elisabeth Aune Dalsaune dirigerte både Hovinkoret og 16 sangelever.