Fifty Shades Freed på Støren

I februar viser Støren kino den tredje filmen i Fifty Shades-serien, basert på E. L. James' bestselgende bøker.

NYGIFT: Anastasia og Christian er nygift og har feiret et storslagent bryllup, men i løpet av hvetebrødsdagene truer det mørke krefter. Bildet er hentet fra nettsidene til Støren kino. 

Kultur

«Fifty Shades Freed» er tredje og avsluttende kapittel om Anastasia og Christian. De er nygift og har feiret et storslagent bryllup, men i løpet av hvetebrødsdagene truer det mørke krefter, mens de lever en drømmetilværelse som ektefolk full av erotikk og luksus.

Noen er ute etter å hevne seg på Christian, og Anastasia må forsøke å finne ut av sannheten før de drives fra hverandre. Filmen blir vist på Støren første gang 9. februar, og er også satt opp dagen etter.

«Den 12. mann» og Hotell Norge

Snakker om Hotell Norge før filmen om Jan Baalsruds flukt.