Tre generasjoner møttes til middagsshow i Hølonda samfunnshus, og de fikk en allsidig meny. Fredag var det premiere for showet i regi av Korista og bandet Full Rulle, og 158 hadde meldt seg på.

En helaften

Kombinasjonen av musikalsk underholdning og mat fra lokal leverandør viste seg å være en vellykket. Initiativet til samarbeidet kom fra bandet Full Rulle, og Korista takket ja. Det så koret ikke ut til å angre.

Magne Johansen var konferansier, og fikk publikum fort i tale eller rettere sagt lattermilde.

Hektisk

Den første forestillinga var altså fredag kveld, og kormedlemmene fikk en hektisk kveld. Dirigent Randi Merethe Stenset forteller at de både skulle synge og servere, og at det ikke ville bli tid til å ta seg en matbit mens showet sto på. I stedet skal kormedlemmene ta en felles middag ved en senere anledning, forteller dirigenten. Middagen besto av tre retter, og innimellom var det innslag fra sceneområdet. Korista og Full Rulle hadde både innslag sammen og hver for seg.

Aldersspennet hos publikummet var fra 11 til 80 år. Den andre forestillinga er lørdag kveld, og til den hadde 130 meldt seg på.

– Det har vært en fantastisk respons, og vi er helt overveldet, sier Stenset.

ANTREKKET: Magne Johansen fra Full Rulle var konferansier, og publikum lo godt av antrekket. Foto: Gunn Heidi Nakrem
SAMARBEID: Kombinasjonen band og kor ga en frisk kulturkveld. Håkon Hellem slo an som Elvis. Foto: Gunn Heidi Nakrem
Koret og bandet opptrådte både sammen og hver for seg.
Samfunnshuset var fullsatt på fredag.
Foto: Konferansier Magne Johansen trippet inn.