– Det har blitt en tradisjon at vi har utstilling og konsert i november, og i år er dette 8. november. Da kan folk komme hit og få en helaften her, sier attføringsleder Hildegunn Wiggen ved Vekst Melhus.

Konsertlokalene må sies å være uvanlige, men har slått godt an. Inne i snekkerverkstedet hos Vekst Melhus som holder til på Søberg, skal det bygges opp en scene av paller.

– I fjor brukte vi 52 paller til å bygge opp scenen, og da måtte vi dra Melhus rundt for å finne nok, forteller Wiggen.

Mange artister opptrer gratis

Mange artister har meldt fra at de vil delta på konserten. På lista står Petter Øien, Katrine Rømmen, Åshild Mundal, Camilla Larsen, Frank Scott, Ranveig Seljemark, Mildrid Seljemark, Trond Helge Johnsen, Geir Rune Engan med bandet som består av Kim Ulriksen, Sindre Eggen, Trine Engan, Brage Stølan, Morten Eggen og Arild Vårvik, Ingrid Eggen Vårvik og Sondre Bjerkset.

– Artistene opptrer gratis. Om vi skulle ha betalt dem, ville det sikkert ha kostet oss 100.000 kroner. Det er så koselig for oss at de stiller opp. Artistene møter her for det vi er, sier Wiggen.

Vekst Melhus har 13 ansatte og i snitt 25 deltakere. I bedriften produseres det småmøbler i tre og taxiskilt samt at bedriften har vaskeri for hele Melhus kommune.

Privatpersoner kan også levere inn for eksempel dyner og puter til vask. Dessuten driver de rådhuskantina, tilbyr catering og følger opp personer på attføring.

Kunst og salgstelt

Kristin Eggen Vårvik skal også denne gang ha utstilling med kunstverk hun har laget, og Wiggen forteller at veggene vil bli fulle av malerier.

Publikum har også muligheten til å besøke et salgstelt, og inne i teltet vil det være utsalg av for eksempel hjemmestrikkede klær, smykker og decoupage.

–Det er plass til flere i salgsteltet og det er gratis å ha stand der. Ta gjerne kontakt om du vil være med i salgsteltet, sier Wiggen.