Albumet som har fått navnet «Fly så høyt at du ser», kom 18. august med ti låter og har fått «litt respons», røper Cecilie glad. Albumet er blitt listet med flere av låtene på NPS Music på Spotify.

- Det er stas, de har mange følgere, sier 42-åringen fra Kvål. Plata er også anmeldt på P1, «Under lupen».

- Den fikk fikk terningkast fire, jeg er veldig fornøyd med det, sier Cecilie.

Albumet er utgitt på Tyrirot musikk, ved Roar Øien.

Men den musikalske barnehagestyreren gir seg ikke med lanseringskonserten på utescenen hjemme på Fornes gård på Kvål.

Den 9. september spiller hun og bandet på Byscenen i Trondheim, og 22. september kommer et nederlandsk band på besøk og skal spille på hjemmescenen på Kvål.

Den 29. spiller Cecilie med band i Støren kulturhus, da med Hans Bollandsås som gjestegitarist og bandet blir omtrent dobbelt så stort som vanlig. - Det blir en artig kveld, sier Cecilie.

Venner og kjente

Lanseringskonserten lørdag er et lukket arrangement for venner og bekjente.

Bygde scene

Først var tanken at den bare skulle brukes til private arrangement. De brukte å ha en liten årlig konsert for venner og familie, og tenkte at det kunne vært greit å ha en litt mer ordentlig scene til disse arrangementene. Dermed bestemte de seg for å bygge scenen. Etter hvert kom også tanken om at en slik scene kan brukes til mer enn bare private arrangement. Nå har de fått scenen godkjent og har skjenkebevilling for det lukkede arrangementet lørdag.

Det kommer også en video til låta «Fly så høyt at du ser», og fysiske CD-er blir distribuert av Tass agentur, foreller Cecilie.

SCENE HJEMME: Sammen med samboer Jens Ove Borten har Cecilie stelt i stand en egen scene i hagen på gården hvor de bor. Foto: privat
I SKYENE: Albumet som har fått navnet «Fly så høyt at du ser», har fått «litt respons», røper Cecilie glad. Foto: Erlend B.Enger, Fotograf Eidsmo