Rennebumartnan smakes i gang

Både Ingrid og Sivert i duoen DigGar (bildet) og ordfører Sivert Moen skal opptre når Rennebumartnan går av stabelen for 32. gang fra fredag til søndag.

PÅ MARTNAN: Sivert Garli og Ingrid Vingelen-Digre.  Foto: Mats Eid Bjørset

Kultur

Det blir spesialutstillinger, levende håndverk, matopplevelser, konserter og 150 utstillere fra hele Norge, i år med over 40 nye.

Talentfull duo fra Soknedal

I forrige uke ble Blinkfestivalen 2017 arrangert. Duoen DigGar, bestående av Sivert Garli og Ingrid Vingelen-Digre spilte både i Ålgård og Sandnes i løpet av arrangementet.


Årets tema er smak, og martnasgjest Kjersti Bergesen skal åpne martnan og dessuten holde inspirasjonsforedraget «Ettersmak». Det blir også en samisk utstilling og salgsutstilling med to samiske kunstnere, design- og interiørutstilling, prisutdeling og premieutdeling i den nasjonale knivkonkurransen lørdag,foredrag om boka «Å rekne brøk med han Tykje» ved Steinar Modal og konsert med Milenburg Joys.

Duellerer i uhøytidelig kokkekamp

Regionens ordførere er utfordret til kamp på Rennebumartan.


Duoen DigGar deltar på den regionale kulturskolekonserten søndag, og den dagen er det også vennskapelig kokkekamp med tre ordførere, Sivert Moen fra Midtre Gauldal, Kirsti Welander fra Oppdal og Ola Øie fra Rennebu.