Fullt hus nok en gang

Det er noe med Stephen Brandt-Hansen og Schei Jakobsen.
Kultur

Det måtte en ekstrakonsert til etter Stephen Brandt-Hansen konsert på Melhus først i april, og begge konsertene var helt utsolgt. Det er ikke så ofte den kjente artisten synger på slike små steder, men bekjentskaper på Melhus og det å prøve å opptre på slike steder vakte hans nysgjerrighet.

- Jeg gleder meg til i kveld også, ikke minst på grunn av kveldens repertoar, som består av mye Benny Andersson og Bjørn Ulveus, noe Abba-inspirert, noe Kari Bremnes og Rolf Løvland, fortalte Brandt-Hansen før konserten.

Cathrine Jakobsen driver nå Schei Jakobsen alene, og forteller at hun har planer om flere konserter. I september skal Hans Bollandsås ha en konsert.

- Det er enda flere ting på gang utpver høsten, men det får vi komme tilbake til, sier en fornøyd Jakobsen mens hun rydder bordene etter mat og drikke-serveringen under konserten. Konserten ble en flott opplevelse i det intime lokalet, og det var en intens Stephen Brandt-Hansen som sang både med humor og innlevelse.