Publikum var over seg av begeistring for oppsetninga «Musikal, musikal» som ble vist for tredje gang onsdag kveld. Da var turen kommet til salen i Melhus rådhus, og der var alle setene fylt. Applausen var kraftig helt fra etter det første innslaget til alle musikalgodbitene var framført, og til slutt vanket det fortjent stående applaus.

Tre sammen

Hovinkoret, Horg musikkorps og Lundarljom hadde gått sammen om felles oppsetning, og samarbeidet var svært så vellykket.

Sangerne og musikantene utfylte hverandre, og dirigentene Elisabeth Dalsaune og Ingrid Øien fikk solid takk etterpå. Solistene og øvrige medvirkende boltret seg på scene, og publikum humret etter hvert som den ene hippien etter den andre steg fram.

Divaer i snerte antrekk slo også an. Scenen i kinosalen gir ikke rom for de store armslag, men korene, korpset og bandet utnyttet plassen på en god måte.

Klassikere

I løpet av kvelden fikk publikum servert utdrag fra kjente musikaler som «The Sound of Music», «Singin in the Rain», «Bør Børson», «Les Misérables», «Mamma Mia» og «Grease», og de mange tekstene behersket sangerne godt.

gunnheidi@tronderbladet.no

982 60 456

SKOLEMUSIKAL: John Ola Snurruås som «Danny». Foto: Gunn Heidi Nakrem
ALVOR: Solist Morten Wærum Foto: Gunn Heidi Nakrem
KJÆRLIGHET: Bør Børson (Eigil Reitan) vekker sterke følelser i Olderdalen (solist Sonja Heggvold Engan). Foto: Gunn Heidi Nakrem
FARGERIKE: I tidsriktig antrekk. Foto: Gunn Heidi Nakrem
Elisabeth Dalsaune var dirigent for korene.
Fra musikalen "Singin' in the Rain".
Hippiene kommer!
Steinar Buklev var en av solistene.
Asbjørn Buklev var en av solistene.
Ingrid Øien er dirigent for Horg musikkorps.