Sigrid sang for Kongen og Erna

Sigrid Haanshus sang for et storfint publikum forrige helg.

SANG FOR KONGEN Her står Sigrid Haanshus, rett før hun gikk utpå gressmatta i Telenor Arena lørdag. Her står hun foran Lillestrøms spillere, som også gikk av med seieren i cupfinalen for kvinner.  Foto: Privat

Kultur

Den unge sangstjernen fra Soknedal sang for ingen ringere enn Kong Harald og statsminister Erna Solberg, da hun opptrådte i Telenor Arena forrige lørdag. Hun bidro før cupfinalen for kvinner, som ble spilt mellom Lillestrøm og Røa.


Musikal-Sigrid fra Soknedal med singel nummer fem

Sigrid Haanshus (13) fra Norske Talenter er aktuell med sin femte singel-utgivelse: «Writing's on the Wall» fra James Bond-filmen «Spectre».

 

Sigrid sang intet mindre enn nasjonalsangen rett før kampstart. Det hele ble sendt direkte på NRK1.