– Jeg er veldig stolt av meg selv

Julie Stokke kjempet med en forkjølelse under Idols første semifinale.

Julie Stokke har slitt med en fokjølelse før onsdagens Idol-sending. Foto: Thomas Reisæter / TV 2 

Kultur

Onsdag kveld klokka 20 startet den første semifinalen i årets Idol på TV 2. Og i det første programmet deltar 17 år gamle Julie Stokke fra Lundamo.

Les også: Julie gikk videre!

Skikkelig forkjølet

I innslaget før hun gikk på scenen, kunne vi se Julie Stokke fortelle at hun tidligere brydde seg litt for mye om hva alle andre mente om henne. Men nå har hun klart for seg hva hun vil.

– Jeg skal nå drømmen min uansett, for det betyr alt for meg, sa hun, og kunne samtidig røpe at hun er skikkelig forkjølet og redd for at stemmen skulle sprekke under framførelsen.

Se Julies framførelse på tv2.no.

Krevende låt

Og det gjorde den på de aller høyeste tonene, i det som er en veldig krevende låt å synge. 17-åringen sang «Lionheart» av Demi Lovato.

– Det er vanskelig å synge en så stor låt når man er skikkelig syk, sa Julie Stokke på TV 2s direktesending etter at hun var ferdig. Dommer Gunnar Greve hadde følgende beskjed:

– Du sprakk litt, men det er nesten så jeg vil påstå at det ikke gjorde noen verdens ting!

– Slem mot deg selv

Fra de andre i dommerpanelet var det også fine tilbakemeldinger.

– Helt magisk, toppnivået ditt er latterlig høyt. Men føler innimellom at du er din egen verste fiende, du er litt slem med deg selv, sa Øyvind «Vinni» Sauvik, mens Sandeep Singh kom med følgende tilbakemelding:

– Det skal seg litt mot slutten. Det er som å se supermann bli knocka ned med kryptonitt. Det skal ikke skje. Ina Wroldsen hadde følgende beskjed å gi:

– You’re my girl, jeg elsker deg!

Julie avsluttet den første delen av semifinalen med å si:

– Jeg er veldig stolt av meg selv, det er jeg.