– Dette blir spennende

Mormor Ann Karin og mange andre heier på Julie Stokke, når hun skal synge i den direktesendte semifinalen i Idol i kveld.

Foto: TV2 

Kultur

Familie og venner står klar til å heie på Julie Stokke som onsdag kveld synger under den direktesendte semifinalen i TV2s Idol.

Semifinalen sendes fra klokka 20.

Les også: Hvorfor løper Julie Stokke av scenen

Heiagjengen

Det forteller mormor Ann Karin Høiås. Hun kom til Oslo i går, og på onsdag kommer også foreldrene og venninner av Julie Stokke for å backe henne opp under sendinga.

- Det er mange flinke deltakere så dette blir spennende, sier mormor Ann Karin.

Julie har hatt travle dager i Oslo etter at hun gikk videre fra den andre dommerutvelgelsen. Nå gjenstår 40, og disse er fordelt på ulike sendinger.

Direktesending

Den direktesendte semifinalen går fra H3 Arena på Fornebu. Åtte kjemper om to plasser videre i Idol. Denne gangen er det seerne som avgjør hvem som går videre. Under stemminga er det telefonnummeret 26 400 det skal sendes melding til, og Julie Stokke har tallet 6.

Her forklarer TV2: Slik stemmer du

Svært mange har vært engasjert i Julie Stokkes Idol-deltakelse, og nesten 700 har trykket "liker" på Trønderbladets facebookside etter fredagens sending.

Les mer: - Du er den aller beste

TV2 opplyser at Julie er den sjette i den første puljen i semifinalen. 17-åringen skal synge "Lionheart" av Demi Lovato. Julie Stokke er opptatt med forberedelsene til onsdagens sending, og det har ikke lyktes Trønderbladet å få tak i henne.