Lokal deltaker med i ny TV2-satsing

The Stream er en musikkonkurranse på TV 2, der nye artister skal oppdages og skapes på den moderne og digitale måten.

PÅ TV IGJEN? Bildet er fra Thomas Løvseths audition til Idol I 2014  Foto: TV2

Kultur

I The Stream deltar blant andre semifinalistene fra 2014-versjonen av Idol, og blant dem er Thomas Løvseth. Han er opprinnelig fra Melhus, men bor i Buvika.

Les mer: Idol-eventyret over

Perfekt konsept

Thomas har tatt artistnavnet Thomas Taylor, og i The Stream stiller han med låten «One Way State Of Mind». Med på låten har han blant andre medlemmer fra Sambandet.

I programmet kan hvem som helst laste opp sin egen musikkvideo på nettsiden thestream.no, og antall avspillinger, avgjør hvilke låter som går videre i prosessen. I andre enden av konkurransen, ligger en platekontrakt og venter på den beste.

– Dette programmet er perfekt for meg. Her får jeg muligheten til å vise den sanne artisten i meg, fra start til slutt. Medieoppmerksomhet er livsnødvendig for å slå igjennom som artist nå om dagen. Det holder ikke å lage plate å selge den lenger, sier Løvseth.

Les også: Gullbillett til Julie Stokke i Idol

Spennende plassering

Thomas har jobbet intensivt med låtskriving det siste året, og er glad for muligheten til å kunne nå TV-skjermen igjen. Men han trenger hjelp, og håper på støtte.

–Jeg håper Trønderbladets lesere vil ha med en jordnær og tvers igjennom-trønder i konkurransen denne gangen også, sier han.

Det er de hundre mest streamede låtene som går videre i konkurransen, hvor de blir vurdert av plateselskaper som skal velge ut sine favoritter. Disse får seerne så møte på TV-skjermen i høst.

På thestream.no er det mulig å høre alle låtene i konkurransen, Thomas' låt ligger her: One way state of mind

På søndag lå den plassert på en spennende 94.plass, med i overkant av 900 streams. Mandag morgen klokka 09 hadde Thomas gått opp til en 70. plass med 1362 streams.