Feiret kulturprisen

Kulturprisen for 2015 ble utdelt på torsdag, og høytidelig feiret med selvvalgt underholdning av vinneren.

FORNØYDE: De var utrolig fornøyde etter den høytidelige prisutdelingen av kulturprisen, fra venstre leder av komiteen for oppvekst og kultur i Melhus, Berit Wold Fjelle, Arne Myrvang som er Eli Stavs ektemann, kulturprisvinner Eli Stav og ordfører Gunnar Krogstad. 

INTENS: Therese Ulvan er en kjent sangerinne, også utenlands, og er en god bekjent av Eli Stav og ga flere bidrag med sin sang. 

Kultur

Eli Stav ble tildelt kulturprisen for 2015 av ordfører Gunnar Krogstad, for sin lange tid som kunstner. Det var en stolt og glad vinner som tok imot kulturprisen, etter at Krogstad hadde oppsummert det viktigste av hennes karriere.

Les: Kulturprisen til Eli Stav

– Hun har etter hvert også utviklet seg gjennom mange andre kunstformer også, ikke minst med sine dikt, men det er vel som maler hun nå er mest kjent, understreket ordføreren og la til at nå er lett å kjenne igjen Elis Stav sin kunst med sine karakteristiske malerier. Sine dikt ville hun også dele med publikum under den store kvelden, da sammen med Therese Ulvan, en god venninne som er kjent både her i Norge, men også i deler utenlands. Hun åpnet også kvelden med noen sanger, ikke minst av Erik Bye, og delte også sanger med tilknytning til Eli Stav sine dikt.

– Dette har vært en stor opplevelse og kveld for meg, avsluttet Eli Stav, med sitt velkjente smil.