Onsdag ettermiddag var fem enkeltseter det eneste som gjensto av ledig plass i kulturhuset på Støren, til Kveli, Rånes og Bremseths forestilling «Hipp hipp hipp» den 10. februar.

Over en måned før er salen i praksis utsolgt, og da er det til og med satt inn tre ekstrarader.

Men er du ihuga fan, og ikke har sikret det billetter: Fortvil ikke! Humor-trioen kommer også til Korsvegen den 3. mars, og der er er det fremdeles ledige billetter, melder Leik Hockey på Facebook.

Billetter til denne forestillingen kan kjøpes på Coop-butikkene på Korsvegen og Gåsbakken.

Startet i 2012

Sigmund Kveli, Arnt Egil Rånes og Harald Morten Bremseth er en trio som har begeistret publikum med ville historier om trøndersk rock og kultur, og god musikk med delvis høy allsangfaktor.

Det hele startet i 2012, med forestillingen «Det du ikke visste om trønderrocken». Hovedpersonen var Leif Ove Brein, en mindre kjent trønderrocker, som faktisk aldri dukker opp i forestillingen. Vi møter derimot sønnen Stein Brein, og mora Lisbeth Fiskelykken, flere av deres underlige slektninger, samt bingoroper Elling Mellingsmo og de kverulantiske brødrene Lein.

40.000 har sett dem

Stein har vært på leting etter sin far siden 2012, og nå får publikum endelig svar på om Tore Strømøy har klart å gjenforene dem. Det vil også blant annet bli gjensyn med de pussige naboforholdene i Lein- og Breingrenda.

Nærmere 40.000 tilskuere har sett de elleville sketsjene med det helsprø persongalleriet til nå, og forestillingene har fått til dels svært gode kritikker. Årets forestilling har premiere i Namsos kulturhus den 29. januar.