Ungene satte rockepunktum

Ei vellykket uke med kultur og Gaularock ble søndag rundet av med kor- og korpsmusikk fra de yngste på kulturhuset.
Kultur

Før ukas siste «voksne» arrangement på kulturhuset - konserten med Henning Sommerro, Jon Pål Indergård og diverse kor og korps fra regionen i Støren kulturhus - var det ungene som avsluttet ei hektisk kulturuke foran stolte tilhørere i kulturhus-kafeen søndag kveld.

Les også: E-sport er folkesport på Støren

Les også: Ungt trøkk på Gaularock

Først ute på konserten «Barnas Kor Rocka» var et samarbeidskorps bestående av medlemmer fra Horg og Flå juniorkorps, Soknedal Skolekorps og Singsås Skolekorps, som spilte rocka korpsarrangementer for de mange oppmøtte.

Så var det Singsås barnekor sin tur til å vise seg fram. I likhet med korpset, var det også her lagt inn fin koreografi, som de ivrige småsangerne fulgte etter beste evne fra scenen. Flinke solister hadde de også.

For å avslutte det hele hadde kulturhuset fått besøk fra vokalgruppa Kari Palari, som blant annet har Soknedals sangheltinne Ingrid Vingelen Digre i besetningen. De fenget publikum på imponerende vis med egenkomponerte låter.

Gruppa har utspring fra kulturskolen Kari Palaris kulturgryte, og har svært dyktige medlemmer fra hele Trøndelag.