Vekst for Melhustorget

Omsatte for 240 millioner
New Articles

Melhustorget hadde en vekst på 4,85 prosent i fjor, og det er senterleder Tore Carlson godt fornøyd med.- Vi er godt fornøyd med at vi fikk til en økning ut fra det som skjedde utover høsten med finanskrise og annet, sier senterleder Tore Carlson.Den samlede omsetninga for butikkene ble 240 millioner kroner. Carlson opplyser at enkelte av butikkene hadde litt nedgang som Expert på grunn av svikt i desemberhandelen, mens andre opplevde fin framgang.- Vi er tilfreds med at vi får til økning, men det er kapasitet til mye mer, sier Carlson.Tallene for de to første ukene i januar tyder ikke på at folk har beholdt pengene i pengeboka.Carlson sier at det ikke er noen planlagte bytte av butikker, og det har heller ikke kommet klare meldinger om at butikker strever så mye at de ikke klarer seg.