Melhusbutikkene skal styre seg selv

Ny ledermodell på Melhustorget

STYRELEDER: Stig Rønne eier den nyåpnede Mix-kiosken sammen med sin kone. Han er valgt til leder av senterforeningsstyret, 

New Articles

Melhustorget går bort fra sin ledermodell. Nå styrer butikkene selv sjappa.Stig Rønne eier den nyåpnede Mix-kiosken sammen med sin kone. Han er valgt til leder av senterforeningsstyret, et styre satt sammen av flere fra de forskjellige butikkene på senteret.

Det er nå senterforeningsstyret som skal ta seg av all markedsføring, kampanjer og alt av ting som skal skje på kjøpesenteret.

Tore Carlson har tittelen senterleder, og representerer eierne av kjøpesenteret. Han tar seg av drift og forvaltning av bygget.

- Hvorfor kutter dere ut den gamle senterlederstillingen som Ketil Reppe hadde?

- Vi ønsker å drifte huset selv som huseier, mens senterforeningsstyret tar seg av markedsføring og promotering av senteret, sier Tore Carlson.Håper å spare

Stig Rønne forklarer at leietakerne, eller butikkene, betaler felleskostnadene. Med å kutte ut senterlederstillingen, og la styret selv ta seg av markedsføringen, håper butikkene å spare penger på nyordningen.

Rønne får ansvaret for å koordinere arbeidet med markedsføringen, men han understreker at hele styret er med i dette arbeidet.

Det har vært et lite vakuum i de snart to månedene etter Ketil Reppe sa opp sin stilling som senterleder, innrømmer Stig Rønne. Blant annet vedgår han at de er litt på hæla i forhold til forberedelsene mot jul. Men han mener ting likevel har fungert.- Skjer ting

- Men jeg kan love at ting skal skje på senteret framover, sier Rønne.

Blant annet skal de lage Melhus' største julegave. Alle butikkene skal pakke inn en gave som de legger i en stor eske. Den som tipper verdien, eller kommer nærmest verdien på pakken, vinner den.

I tillegg står elektronisk gavekort på trappene. Det vil fungere som et vanlig bankkort som du kan bruke på stort sett alle butikkene på senteret.