Bøhle ordfører - Solberg varaordfører

Erling Bøhle (Ap) fortsetter som ordfører i Melhus etter at Ap, KrF, SV og V er blitt enige om et samarbeid. Hallgeir Solberg (KrF) blir varaordfører.

ORDFØRER: Erling Bøhle (Ap) 

VARAORDFØRER: HAllgeir Solberg (KrF) 

New Articles

To forhandlingsmøter er blitt holdt, det siste mandag kveld, og nå er det oppnådd enighet om hvem som blir ordfører. Forhandlingsleder Gunnar Krogstad (Ap) sier at de fire partiene er blitt enige om at Erling Bøhle blir ordfører og Hallgeir Solberg (KrF) ny varaordfører.Alle med

- Vi er enige om at alle de fire partiene skal være representert i formannskapet, og det er naturlig at det blir slik, sier Krogstad som blir felles gruppeleder for de fire partiene.V er det partiet som får best uttelling i og med at partiet har bare en representant av kommunestyrets 37 representanter, og likevel får en plass i formannskapet. De fire partiene vil ha 19 representanter til sammen, mens Sp, H og Frp vil ha 18.Avtalen om den politiske plattformen er ikke i land ennå, men Krogstad regner med at den er klar snart.- Alle mener det er viktig å få på plass en politisk plattform. Det har ikke vært noen strid om den, men det går på formuleringer. Det er ikke helt lik oppfatning av ting, men vi vil komme i land. Avtalen skal når den er ferdig, behandles av forhandlingsutvalget og i de enkelte partiene, sier Krogstad.Om Sp

Når det gjelder Sp som kom med en invitt overfor Ap, sier Krogstad at de ikke har vært i kontakt med Sp.- Når det nå ser ut til at vi fire partiene blir enige, er det ikke grunn til en formell kontakt med Sp. Jeg har ikke noe imot dem, men det var naturlig å gjøre det slik, sier Krogstad.Valg av ordfører, varaordfører og formannskap gjøres formelt i det konstituerende kommunestyret 16. oktober.