Proffdebuterte med seier

Andreas Evensen (20) (bildet) vant lørdag sin første proffkamp i boksing.

Nikita Dubunin vant sin proffkamp i Tyskland i helga. 20-åringen ble som alltid ledet av trener Helge Wærøy. 

New Articles

Mot en polsk motstander vant han proffdebuten i stevnet i Oranienborg i Tyskland. Haltdalingen som bokser for melhusklubben Apollo Boxing under Helge Wærøys ledelse, hadde stort sett god kontroll gjennom de fire rundene kampen pågikk. Også Wærøys andre bokser, Nikita Dubunin, vant i Tyskland. I sin fjerde proffkamp slo han polakken Sebastian Wiwalec. 20-åringen måtte imidlertid slite mer enn han gjorde i sine tre første kamper. På slutten av andre runde fikk Nikita et kutt over venstre øye. Til tross for skaden kontrollerte han kampen ut og vant 40-36 på poeng. PS! NRK 2 viste et sammendrag av stevnets to kamper med Evensen og Dubunin.