Roligere, men like spennende

Kortere bussturer og lengre opphold på hvert sted har ikke ført til mindre spennende opplevelser på leserturen til Kroatia.
Bildegalleri

De reisende er fremdeles like fornøyd, ikke minst med at det også i byen Split var engasjert en lokal, norsktalende guide som er med og forteller om Splits historie. Han skal også bli med videre de siste dagene til Dubrovnik der han også skal gi en bred historisk informasjon.. Tirsdagen hadde et kortere program, nettopp med guiden Niko, og ettermiddagen og kvelden ble brukt hvordan hver enkelt ønsket å gjøre det, noe de fleste syntes passet bra ut fra en meget varm dag.

– En klar sekser

Det var en fornøyd lesergruppe som sa seg enig i at turen så langt fortjener toppkarakter.

Stor by

Byen Split er Kroatias nest største by og ble grunnlagt av den romerske keiseren Diocletian og fikk oppført et palass på 200-tallet e.Kr. En vandring gjennom palasset er en vandring gjennom historien og det var nettopp en slik vandring Trønderbladets lesergruppe var med på sammen med guiden Niko på tirsdag. I dag er Diocletianus palass Splits store stolthet og er et populært reisemål for stadig flere turister.


Lesertur med smil

Den første delen av årets lesertur med Trønderbladet ble preget av godt humør. Og brede smil.

 
Bildegalleri