Lesertur med smil

Den første delen av årets lesertur med Trønderbladet ble preget av godt humør. Og brede smil.
Bildegalleri

Flere som er med på turen til Kroatia, har vært med på mange av Trønderbladets tidligere leserturer. To av ekteparene har vært med både fire og fem turer, mens det for noen er den andre eller tredje turen. Et par førstegangsreisende er det også som understreket allerede første dagen at det ser lovende ut.

– Det er klart at det har mye å si hvor, det har vært et par turer som ikke var så aktuell å være med på, forteller Lars Sæther fra Ler som nå er på femte leserturen sammen med kona Gerd. De svarer et ubetinget ja på om det kan bli aktuellt med flere hvis de finner reisemålet interessant. Ektparet Johannes og Alfhild Vingen fra Melhus har også vært med mange ganger, også på samme turer som ekteparet Sæther, og nikker bekreftende om flere turer hvis det vil passe.

To tidligere ordførere i Midtre Gauldal og Melhus, Fredrik Busklein i Midtre Gauldal og Erling Bøhle i Melhus, er heller ikke ukjente med slike turer sammen med sine ektefeller.

– Denne turen til Kroatia skulle vi bare være med på, kommer det entusiastisk fra de to når det legges fra kai i Oslo. Og selvfølgelig ble været kommentert av de fleste, sol fra blå himmel og god varme er med på å gjøre en slik lesertur ekstra trivelig å være med på ble det understreket fra flere av de nær 30 turreisende.

Bildegalleri