Dermed er laget ute av cupen allerede etter første runde.

 Melhus/Tiller kan se langt etter noe cupeventyr denne sesongen etter at laget røk 1-3 borte mot Kolstad torsdag kveld. En slett førsteomgang (0-3) ødela det meste, selv om innbytter Edvard Ølstørens redusering like etter hvilen tente håpet en stakket stund.

- En skuffende innsats. Vi er ikke med i hele tatt fra start og når vi ligger under med tre mål til pause i tillegg blir det håpløst, oppsummer Melhus/Tiller-trener Geir Arne Kristiansen til Trønderbladet like etter kampslutt.

I likhet med i mandagens serieåpning mot Raufoss fikk laget to tidlige scoringer imot seg, og når i tillegg Kolstad la på til 3-0 like før pause ble utgangspunktet veldig vanskelig. - De er fryktelig effektive, men det er lov i fotball. På alle tre målene taper vi 50/50 dueller som de scorer på, poengterer Kristiansen.

- Ingen undervurderingMelhus/Tiller-treneren gjorde tre endringer på laget som tapte 1-4 mot Raufoss 2.påskedag og undervurderte på ingen måte motstanderen fra divisjonen under.

- Vi visste at Kolstad var gode og ønsket å gå videre, men i dag fortjente vi ikke bedre. Jeg tok ut en sterk ellever og undervurderte ikke Kolstad, svarer Kristiansen.Edvard Ølstøren hadde et friskt innhopp mandag, men startet kampen på benken.

- Både Edvard Ølstøren og Niklas Iversen sliter med småskader og kunne ikke spille 90 minutter i dag. Derfor startet de på benken, fortsetter Melhus/Tiller-treneren. Tar du med deg noe positivt fra denne kampen?- Nei, svarer Kristiansen bestemt.

Byåsen nesteAllerede søndag spiller Melhus/Tiller seriekamp igjen. Da venter Byåsen på bortebane. - Vi må opp flere hakk fra i dag skal vi få med oss poeng derfra. Nå må vi slikke sårene etter denne kampen og komme sterkere tilbake. I morgen har vi glemt dette, avslutter en tross alt positiv Kristiansen.

Thomas Valø pådro seg to gule kort i sluttminuttene av kveldens kamp og må stå over søndagens kamp.

KampfaktaFotball: 1. runde NM

Kolstad - Melhus/TIller   3-1 (3-0)Huseby Idrettspark, torsdagTilskuere: Ca. 150.Terningkast: 1

Melhus/Tillers beste: Jørn Andre Hugdal.

TILBAKE: Morten Torset var tilbake fra start etter langvarig skade. Foto: Thomas Olsen