Geir Arne Kristiansen holdt på å få meget god uttelling på byttene i åpningskampen mot Raufoss. Først kom Edvard Ølstøren på og reduserte til 1-2, før Morten Torset overfor opprykksfavoritten beviste sin enorme hodestyrke i det 87.minutt.

- Det var utrolig kjipt at den ikke gikk inn, medgir han.

På corner fra høyre måtte Torset rygge for å få hodet på ballen og fra en vanskelig vinkel klarte han presset ballen mot Raufoss-målet og i stolpen via keeper.

- Det er en stor sjanse. Jeg skulle headet lenger ned og kanskje satt den mellom beina på keeper. Det er ikke ferdigscoret, men jeg tenkte på sjansen etter at de kontret inn 1-3, sier han.

For mens vingen fortvilte etter sjansen satte Raufoss inn 1-3 på en dødelig kontring sekunder senere.

- Vi slipper inn for enkle mål og de var livsfarlige på kontringer, sier Torset.

Innbytteren var tydelig skuffet over å ikke få starte. Vingen var skadeplaget i store deler av fjoråret, men hadde en positiv oppkjøring.

- Med unntak av siste treningskamp mot Levanger startet jeg alle kampene, så jeg hadde håpet å starte. Jeg har fart og hodestyrke som er godt å ha mot offensive lag som står høyt og etterlater seg bakrom, men det er mange gode vinger på laget. Konkurransen er knallhard, sier han.