Det har vært litt enten eller forTekno Eldna i det siste. I lunsjtravet på Leangen tirsdag viste hoppa påstallen til Arve Sjoner igjen seiersform. Spikeld-datteren vant et sprintløp ijanuar, etter det har det vært et par skuffende innsatser før hun nå viste athun også kan vinne over full distanse med det rette løpsopplegget. Eldna stakkrett til tet, men fikk rygg da Bjørn Garberg kom og overtok med Flåli Knekten.Dermed ble det ryggløp resten av veien. Å trave i førstesporet innebærer alltiden fare for ikke å komme seg løs, men Sjoner var ikke redd for det.

– Jeg visste at åpningen villekomme i siste sving. Kusken hadde også litt mer å si om Tekno Eldna: – Det erbra fart i henne, men hun har vist litt tvilsom stridsmoral.

Denne gangen var både farten ogstridsmoralen intakt. Mot mål ble det en tvekamp mellom henne, Flåli Knekten ogSæter Fia med melhuskusken Arne Petter Fossen. Det siste stykket gle Sjonershest ubønnhørlig fra og vant med en lengde til Garberg-traveren. Artig medlokal kniving om de beste plassene.