2. påskedag kommer Raufoss til Gruva for å spille seriepremiere mot Melhus/Tiller. Til da håoer trener Geir Arne Kristiansen at spillerne har lagt vekk slurv i bakrelredd. I dag var laget tidvis spillemessig på høyde med hjemmelaget Levanger på vindfulle Moan idrettspark, men bakover i banen var det noe usikkert. 1-0 til pause kom etter et selvmål fra nyervervelse og melhusbygg, Thomas Valø.

- Det blir vanskelig når vi scorer målene for dem, sier Kristiansen etter kampen.

Forsvarsspillet var ikke helt på nett etter hvilen heller. Levanger kom lett til det flere ganger og plusset på ytterligere to ganger slik at resultatet ble 3-0.

- Det blir tungt utover i andre omgang når de scorer tre mål. De får for lette mål, vi gir bort ballen. Vi er ikke for presise i pasningsspillet heller. Innimellom spiller vi bra, men så blir det noen småfeil, sier treneren.

Han legger imidlertid ikke for mye treningskampen og fant også noen lyspunkter i det gufne påskeværet.

- Jeg tar med meg noe positivt også. Vi har flere spillere som får 90 minutter for første gang i år, men vi må være mer på når sesongen starter, sier Kristiansen, som gir spillerne påskeferie fram til torsdag.

Da starter forberedelsene til sesongåpningen mot Raufoss, et av flere lag om antas å kjempe om opprykk denne sesongen.

M/T-trener Geir Arne Kristiansen takker en Levanger-spiller for kampen. Kristiansen irriterte seg over de lettkjøpte målene laget ga bort. Foto: Thomas Olsen